hus och renovering, Inredning

somrigt från Mateus

Mateus har ju vid det här laget blivit en kär vän i var och varannans hem. Jag fick först upp ögonen för detta porslin för en sådär tio år sedan och det porslin som jag köpte då är precis lika fint idag. Keramiken, som görs i Portugal,  finns i många färger och när jag såg deras pressbilder inför sommaren 2014 så förde de mina tankar till en sommaräng.

Visst blir man sugen på att duka ett vackert bord när man ser bilderna. Vi har keramiken i beige, men jag har länge gått och suktat efter någon färg men kan inte bestämma mig för vilken. Rosa har varit kandidat, liksom den syrenlila.

Och på tal om just Mateus så läste jag faktiskt just hos Frida att just Mateus lanserar ett nytt samarbete inför hösten, nämligen med FACE. De kommer att tillverka doftljus i vackra keramikaskar. Det kan ju inte bli annat än en hit!

 

Jag vill tacka för alla fina och tänkvärda kommentarer angående vårt kök. Nu får vi verkligen hålla tummarna för att det inte blir några problem utan att allt bara går så smärtfritt som möjligt. Vad gäller vitvarorna så har vi bestämt oss för att inte köra på IKEA:s egna utan vi kollar på lite andra. Sist hade vi Siemens och har lite dålig erfarenhet av det så vi får väl se vad det blir.

Ha en riktigt härlig måndag!
KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply dianasdrömmar 12 maj, 2014 at 07:23

  Tokgillar det rosa Matteus porslinet kram Diana

 • Reply Catta 12 maj, 2014 at 13:28

  Hjälp så mycket fint, man blir ju alldeles prillig och lycklig av de där underbara färgglada bilderna!
  Matteusposlin är jättefint, funderar på att samla på mig lite dessertskålar, det är det brist på här.

  Följer renoveringen med spänning, golvet ser ju helt lovely ut, så avis!
  Vi har precis vitvaxat vardagsrumsgolvet, puh vad jobbigt det var, men fint blev det =)

  Kram!

 • Reply Ekenäsliv 12 maj, 2014 at 20:57

  Åååååå jkag dööööör så fint!!!
  Bara äääälskar Mateus och har vita tallrikar och rosa ostronskålar och fjärilsskålar… Men hade gärna haft några syrenlila med som är en nyfunnen favvofärg här just nu;-)
  Ha de fint!
  Kram Anna

 • Reply Desirée 13 maj, 2014 at 12:26

  Hjälp, jag blir alldeles salig när jag ser bilderna …underbart!

 • Reply frida svensson 14 maj, 2014 at 09:56

  Det är inte klokt så vackert det är! Nu önskar jag att jag kunde knäppa med fingrarna och säga ”I’ll take one in each colour”!
  kram på dig

 • Leave a Reply