skönhet

stroke of light

Här kommer ett litet tips till alla andra tvättbjörnar out there. Nämligen magiska stroke of light från Bare Minerals.

stroke of light

Den ljusar upp området kring ögonen märkbart och jag måste helt ärligt säga att det är den bästa jag någonsin haft. Jag tycker att många concealers kladdar under ögonen och ger snarare små torrynkor än något annat. Men denna har en helt annan konsistens. Den fungerar lite som en highlighter fast utan det skimmer som de flesta highlighters ger.

stroke of light-2

Den finns på både Kicks, Lyko och Sephora för att nämna några.

Nu väntar sängen för mig. Det blir en tidig kväll då antibiotikan börjar kännas i kroppen och göra den lite slöare än vanligt. Sen gäller det att bygga upp både kropp och immunförsvar igen. Längtar!! Men varvet får jag dessvärre stå över då jag tar sista antibiotikan på fredag. Fruktansvärt tråkigt och en riktig antiklimax men det går inte att påverka så det är bara att anmäla sig till nästa år och ta nya tag.

Kram  ❤️

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anette 18 maj, 2016 at 20:50

    Det behöver jag. Tack för tips. Kram Anette

    • Reply Rebecca 18 maj, 2016 at 21:30

      Den är verkligen fantastisk! Hoppas du gillar den. Kram

    Leave a Reply