Inredning

svart som synden

Trots att vi är långt ifrån klara över hur vårt hus ska se ut, än mindre köket, så kan jag inte låta bli att drömma mig bort. Vi är ganska överens om att färgen på skåpsluckorna i köket ska vara vita, men hur de ska se ut är inte bestämt. Detta snygga köket hittade jag hos Kvänum och det heter Broby dunvit.

 

Det jag nog egentligen gillar mest är kombinationen av svart och vitt på golv, vitvaror, luckor och bänkskiva. Sen att DRÖMSPISEN med passande fläkt från italienska Ilve står där i ett hörn gör ju sitt till. En sån här spis sneglade vi på till förra köket men fick lite hicka när vi kollade prislappen. Dessutom är det svartvita golvet fantastiskt snyggt och klassiskt i ett kök. Dock skulle jag personligen aldrig lägga en plastmatta i ett kök, men sen så är jag ju också gift med världens bästa planläggare:) utan självklart skulle det vara svartvita klinkers.

Sen är ju fönstren och fönsterdörren i detta hus bara helt outstanding! Som det känns nu så är jag rätt inne på svarta vitvaror för att bryta av mot det vita. Vi kommer förmodligen att satsa på vita väggar på hela bottenvåningen och då tycker jag att det är snyggt med lite mörkare vitvaror. Sen har jag ju en dröm till, som stavas smeg….

Ett sånt här kyl-och frysskåp hade vi i vår första gemensamma lägenhet och vi älskade det!  Så visst hade det varit roligt att återigen ha ett smeg-skåp. Vi får väl se vad budgeten tillåter;) OM allt går som planerat så har vi dessutom en planlösning i mitten på nästa vecka vilket innebär att byggarna kan sätta igång som planerat.

Ha nu en riktigt härlig mellokväll! Själv ska jag lämna över datorn till barnen som har längtat  hela dagen. Och efter vad jag läste i tidningen så kommer tydligen Björn Gustafsson att ”hoppa in” för att ge programledarna en hjälpande hand. Underbart i så fall. Han är ju bara underbar!

KRAM

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply frupastell 16 februari, 2014 at 09:36

  Tycker kylskåpen är så fina! Vi har planerat att ha ett sådant i köket, men vi har lite svårt att välja färg 🙂

 • Reply Hovdamen 16 februari, 2014 at 13:28

  Mycket snyggt! Jag älskar också svartvita golv i köket. Ni kommer säkert att få ett jättefint hus att flytta in i till slut.
  Kram

 • Reply Marita 16 februari, 2014 at 15:58

  Ursnyggt kök en riktig dröm i ert fina hus

 • Reply happyvardag 16 februari, 2014 at 20:02

  Älskar köket och framförallt spisen. Vill ha! Kram Mia
  http://happyvardag.se/2014/02/16/valdresserade-lararungar/

 • Reply Anna 16 februari, 2014 at 20:04

  Hej snäckan! Kolla in golvet Marmoleum från Forbo! Snyggt! Finns i svartvitt också … Du vet det där uterummet jag pratat om- nu är det färdigt, med just ett sånt golv i grått och vitt. Vi är helnöjda med golvet. Jag skickar bilder! Kramen

 • Reply LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan 16 februari, 2014 at 20:47

  Exakt samma bilden som den översta la jag upp i min blogg före vi övertog nya eld gamla huset :)))
  Jag hade luckorna & golv som inspiration & det var ju den stilen det blev hos oss också.
  Du hittar även Ilve drömmar, men det fick vi prioritera bort ekonomiskt… men jag har absolut inte givit upp dom, en dag kommer dom (har till & med sett till att bredden är rätt 😉

  Men, så var det svart spis, kyl and so on. Det satt vi in i vårt kök vi byggde i första huset 2005 & då sa jag ALDRIG mera, hur snyggt det än är. Fy sjutton vad fult det blev fort, exakt som att ha svart bil, allt syns & man måste dilla med den som en baby *haha*
  Men det är ju så snyggt att man dör!!!

  Blir så spännande att se ert kök färdigt en dag.

  Kram finaste

 • Leave a Reply