Inredning, kläder och mode, shopping

that summer feeling

Som vanligt när det är sommar så vill jag klä mig i ljusa färger, läder, guld och persikonyanser. Och precis som alla tidigare somrar så tycker jag att det bara är ett stort eko i garderoben….. Måste fylla på lite nu känner jag.

Som pilotfru kan jag ju bara inte låta bli att älska halsbandet med ett flygplan på. Sen drömmer jag om en stor och burrig kalufs som man lätt kan sno upp med ett blommigt gummiband. Klänningen står det mitt namn på, underbar helt enkelt och likadant skorna. Det är något visst med helt platta skor och även om det inte är det bästa för fötterna så kan jag inte låta bli att köpa dem.

[klänning Lindex, sandaler Guess, halsband Erica Weiner, likande hårdekoration finns här, väska By Burin]

Jag måste förresten bara säga tack till ER! Ni är så fantastiska! Ni läser, kommenterar, kommer med tips, råd och  funderingar. Det är helt grymt! Så fort jag får en kommentar som gäller huset och hur vi ska göra, så vänder och vrider jag den med K. Det får oss att reflektera och tänka efter och det är SUPER. Men vi har fortfarande inte bestämt oss vad gäller handdukstorken……Och nu åkte K till Alicante i kväll och blir borta några dagar så vi får väl fatta ett beslut via telefon.

Sov så gott!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply