allt som är vackert, Inredning, kläder och mode, shopping

the lååång dress

Jag och klänning brukar oftast funka sådär. Antingen älskar jag det, eller också det absolut motsatta. Jag har en del klänningar som jag använder flitigt, men då jag tycker om den mer maskulina stilen så tenderar jag att känna mig för kvinnlig i klänning. Tokigt va?! Men sen ibland så blir jag handlöst förälskad i ett plagg, och det hände i dag. Jag hittade nämligen den ljuvaste (och längsta) klänning jag sett på länge och föll pladask. Head over heels ❤ Och att kalla den för maskulin skulle ju vara en ren lögn…

Direkt när jag såg den så visste jag att jag ville ha den. Jag behövde knappt prova den. Det enda var ju att den var så galet LÅÅÅNG. Jag gick in provhytten med ett par extra höga kilklacksskor, men även med dem så var den lång. Jag tog en storlek mindre, den blev aningens kortare men även med de höga klackarna så snuddade den vid golvet varpå jag frågade expediten om hon trodde att det var möjligt att ta upp den några centimeter. Då sa hon att de kunde göra det åt mig! Det kallar jag service! För 4€ så lägger de upp klänningen så att den passar mig perfa. Dock hann de inte göra det till på fredag så jag kan inte ha den på skolavslutningen i slutet av veckan utan måste leta något annat.

Tänk om jag hade vetat att ZARA tillhandahöll denna service tidigare. Då hade det hängt betydligt fler långklänningar i min garderob……

kram 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ekenäsliv 12 juni, 2014 at 10:39

    Vilken ljuuuuvlig klänning!!!! Vill med ha;-) Men jag är inte så himla lång tyvärr, kanske blir den föööör lång tll mig då? Är ca 164 cm..
    Ha de gott!
    Kram Anna

  • Leave a Reply