Inredning, shopping, spanien

tips för vårgarderoben

Ja, det är inte bara mitt hår som behöver vårfixas, utan även min garderob hade behövt få sig en omgång. Både rensas och kompletteras med nya härliga sommarkläder. På IKEA såg jag en härlig bild som fick i varje fall mig att bli sugen på att fixa lite extra i garderoben. Och sen är det ju lite extra härligt när man faktiskt ser vad man har för kläder, vilket är en lyx som jag absolut inte har nu då vi knör in allt i samma garderob, mannen och jag:) Vi har lärt oss att leva lite spartanskt det här året. (Galgarna på bilden är målade med sprayfärg! )

[RIGGA klädställning 149 kr, GRUNDTAL galge 49 kr/3 st i rostfritt stål, KVARNVIK låda med lock 79 kr, KVARNVIK låda med lock 99 kr.]

Själv gjorde jag några små kompletteringar till garderoben idag, och min vana trogen så blev de, tada, svarta.

Inget extravagant alls, men sköna toppar med snyggt fall precis som jag gillar. Sen fick också ett litet nagellack följa med hem också (tänk så mycket jag hann med på bara en timme inklusive mathandling:) Det blev ett Essie nagellack i färgen demure vix och den ser sådär skönt smutsigt rosalila ut. Jag har blivit så missnöjd med alla O.P.I nagellack som jag har köpt så numera är det Essie som gäller. Har ni några favoriter på nagellack?

I kväll har även barnen blivit klippta av Anna som följde med oss hem efter skola och aktiviteter. Därefter stannade hon och sonen på middag, som blev Melanzane alla parmigiana, till barnens besvikelse tyvärr. Det här med att få barnen att äta nyttigt och rätt är inte alltid det lättaste. Nu hänger ögonlocken tunga och jag ska försöka få mig en tidig kväll och ladda för i morgon då både mannen och svärfar med fru kommer på besök från Roma.

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Carro 24 april, 2014 at 20:59

  Åh, sådana t-shirts har jag varit på jakt efter. Var hittas de? Inte bara i Spanien, hoppas jag.

  • Reply Piccolecose 25 april, 2014 at 08:41

   Nej, de finns i Sverige också. Om du inte hittar dem i butik så finns de att köpa på Zara online.
   Kram

 • Reply lifessilverlining 24 april, 2014 at 21:56

  vad smart att spraymåla galgarna. Fina inköp du gjort! Kram Pernilla

 • Reply Carro 25 april, 2014 at 19:37

  Åh, tack! Ska kolla. 🙂

 • Leave a Reply