kläder och mode

Vårlängtan

Här på Gran Canaria känns det just nu som svensk sommar när den är som bäst men jag har förstått att solen letat sig fram även hemma i Svedala. Härligt! Nu blir ju dagarna bara längre och längre för varje vecka som går. Vi brukar ju åka skidor på sportlovet och jag tycker alltid att det känns som att våren lurar runt hörnet när vi kommer tillbaka. Här går jag mest runt i bikini, short och bikini igen:) Men jag blir så sugen på att handla lite nytt vårigt till garderoben som jag kan ha på jobbet när jag kommer tillbaka. Älskar när vårkollektionerna med de ljusa färgerna kommer ut.

kollage ellos2

Vitt funkar alltid, inte minst till våren. Mina favoriter är baströjan i vitt från Ellos conscious choice (jag har den nog i alla färger tror jag – tre för två!) och bomullsskjortan från samma kollektion.  En ögonkräm med hyaluronsyra behöver nog de flesta över 35. Just denna från LÓreal sägs innehålla mycket av just den varan. Och vem vill inte bli av med det där puffiga hänget över eller under ögonen. Fukt, fukt, fukt! Jag har också kärat ner mig i det ekologiska hudvårdsmärket Börlind (jag är väldigt förtjust i ekologisk hudvård) och denna energizer fullproppad med vitaminer, oljor och apelsinblomsextrakt är perfekt för vintertrött hud. Jag använder den varje dag innan min vanliga dagkräm. Jeans kan man aldrig ha för många av och mina favoriter kommer från G-star, Twist & Tango och såklart Gina Tricot. Jag som oftast bär svart (eller vit) är faktiskt sugen på en rosa jacka i vår. Jag gillar den rosa kappan från EDC och bomberjackan i rosa toner från Cream. Brillor kan man ju aldrig få för många av och just nu drömmer jag om ett par sköldpaddsfärgade från Rayban.

[Inlägget innehåller adlinks]

Idag flyger K Hamburg tur och retur men är hemma om en liten stund. Barnen har varit på klättring och därefter var det skola för hela slanten. Denna vecka har varit lite tuff för dem, svenska till tisdag, matte till onsdag, SO-prov till tors och NO-läxprov och engelska glosor till fredag. Jag hoppas bara att de kan komma ihåg allt….

Kram ❤️

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply