de där dagarna som kallas livet, Gran Canaria

Veckorna går för fort

Trots att jag inte gör annat än njuter dagarna i ända så känner jag ändå att tiden är på väg att ta slut här. Och då passar jag på ännu mer att fånga dagen, sitta ute och lyssna på havet när solen har gått ner, ligga en stund i solstolen och andas, börja varenda morgon på gymmet med den magiska utsikten. 


För oss är det första gången på 2 1/2 år som vi åter har fått vara en familj. Vi har kunnat spendera mycket tid ihop, hjälpas åt med barnens läxor, åka på mysiga utflykter. Sånt som familjer gör. Vi har sluppit att alltid försöka ”ta igen”, att jag är helt slut när K kommer hem och han försöker fixa ikapp hemma med tvätt och städ. Vi har kunnat komma ner både i varv och andning. Barnen har kunnat kicka och åka skateboard till skolan med både sin mamma och pappa. 


För första gången på länge känner jag att jag har hunnit med både barnen och mig själv. 


Jag tror och hoppas att jag har kommit ner i min andning så att jag kan slippa få mer kramp i ryggen framöver. 


Barnen kommer kunna tänka tillbaka på dessa månader som HELT UNDERBARA månader. Tänk att efter en dag i skolan få komma hem, kasta av sig kläderna och hoppa i plurret. Slippa ekorrhjulet, strunta i om huset är fint, soffkuddarna puffade och bara få vara ❤

Idag är det fredag. Barnen slutar strax före 12. Lunchen har jag önskat att vi ska förtära på vår favorititalienare och ikväll ska vi träffa vänner som är på semester i Bahia Feliz. 

Kram ❤

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anna - Starwoman 3 mars, 2017 at 15:05

    Ser verkligen så himla härligt ut, och ni ser så lyckliga ut <3 Ha en mysig fredag och helg! Kramar

    • Reply Rebecca 7 mars, 2017 at 17:34

      Ja, vi har verkligen haft det super här på ön ❤️ och fått en massa härlig tid tillsammans. Kram

    Leave a Reply