de där dagarna som kallas livet

Hej från sjukhärden

Femte dagen sedan vi kom hem från Gran Canaria och idag orkar jag i varje fall att ta mig ur sängen. Influensan blossade upp redan dagen innan vi åkte till Grankan men med kortisontabletter och Ipren trodde jag att jag skulle klara mig från det värsta. Vi hade ljuvliga dagar på Sheraton Salobre och jag ska visa mer bilder därifrån snart men frisk var jag inte. Flygresan hem påverkade mina bihålor så till den grad att jag varit sängliggande sedan i tisdags kväll. Nu har jag fått en tio dagar lång antibiotikakur så nu börjar jag se ljuset i tunneln:)

Här sitter jag dagen innan min födelsedag med brillor för att dölja mina svullna och rinnande ögon och kritvit förkylningshy. Inte riktigt var det såhär jag hade tänkt att fira min stora dag men det blir liksom inte alltid som man har tänkt sig. I varje fall inte om man är född i vabruari……

När jag orkar sitta längre stunder vid datorn än fem minuter så ska jag fixa med bilderna jag tog på Sheraton. Vilket ställe!!

Kram på er & njut söndagen ❤️

Previous Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Cilla 25 februari, 2018 at 11:47

    Hej hoppas ni snart är bättre. Skickade dig en fråga för ett tag sedan om man kunde hitta huset ni hyrde förra året på semestern någonstans till uthyrning. Vet inte om du fick mailet så jag frågar här också. Tack Cilla

  • Reply Cilla 25 februari, 2018 at 20:46

    Hej! Tusen tack!! Det ska vi nog satsa på! Må gott Cilla

  • Leave a Reply